Csővázas.com

Electronic Market Kft.

A csővázas állványrendszer előnyei

A hatékonyság célja adott eredményt minél kisebb befektetéssel elérni vagy adott befektetéssel minél nagyobb eredményt elérni. A csővázas elemek variálhatók, akár többször szétbonthatók, újra összeszerelhetők.

A FIFO szabály határozza meg a termelés sorrendjét, azaz annak az anyagnak, alkatrésznek vagy terméknek kell először elhagynia a tárolót, amelyik először érkezett be. Az utántöltős állványok megtervezésénél ezt a szabályt vesszük figyelembe. Betöltő és kitároló oldalt jelölünk ki, a fizikai anyagáramlást pedig lejtős görgősorok kialakításával segítjük elő.

A JIT azt jelenti, hogy a szükséges terméket a szükséges mennyiségben, a szükséges időben mozgatjuk, gyártjuk, célja a termelési átfutási idő lecsökkentése. Termékeink segítségével a kanban is, mint a JIT egyik eszköze megvalósítható.

Csővázas állvány, kocsi, asztal vagy komplett gyártócella, akár guruló vagy fix lábas, polcos vagy görgősoros, ESD védett vagy normál kivitelben, egyedi méretben választható.

A lean csővázas rendszer összeszerelése nem igényel szakértelmet, némi gyakorlat után sokféle alkalmazás megvalósítható.
A Kaizen ötletek azonnal kivitelezhetők, igény szerint variálhatók.

Ha a vevői igények változása miatt a munkafolyamat másfajta alkalmazást kíván meg, az állványrendszer szétszerelhető, más modulokká építhető.

A csövek, görgősorok bármilyen méretűre vághatók, így elegendő az optimális méretű, kialakítású és teherbírású eszközöket összeszerelni a rendszerből.

A gyártási környezet a vevői igények változása szerint megváltoztatható a csővázas logisztikai és gyártásközi rendszer segítségével.

A lean termelés egyik alapelve az ember tisztelete, fontos, hogy a munkát végzők ergonómiai szempontból is egészséges munkakörnyezetben dolgozzanak. Csővázas állványaink tervezésekor a dolgozók magasságát, fizikai adottságait, kényelmét is figyelembe kell venni.

A Kaizen alapelve szerint minden probléma egyben lehetőség is a folyamatos fejlődésre, fejlesztésre és a kialakult helyzet megoldása a szervezet minden tagjától elkötelezettséget és részvételt kíván. A csővázas rendszerek megtervezése és megvalósítása minden esetben az adott területen érintett dolgozók bevonásával történik.

A Lean termelés egy olyan filozófia, amely a vevői igények kielégítését helyezi előtérbe. A lean vállalat megérti, milyen értéket vár el a vevő, majd tevékenységét elsősorban az alapján alakítja ki. Célja, hogy a vállalat minél gazdaságosabban állítsa elő a terméket. A dinamikusan változó gyártási környezetben mindennapos a lean csövek alkalmazása.

Iroda

1106 Budapest, Szellőrózsa u. 12.

Raktár

2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút 7B.