Csővázas.com

Electronic Market Kft.

Team board, flipboard

Vizuál információs táblák csővázas keretben guruló vagy talpas kivitelben, munkautasítás tároló állomások. Egyedi ajánlatokért keressen minket!

Előnyei

Team Board előnyei:

 1. Vizuális Áttekinthetőség: A team board segítségével a csapat tagjai könnyen áttekinthetik a projektek, feladatok és tevékenységek állapotát. Ez vizuális segítséget nyújt a munka előrehaladásának nyomon követéséhez.

 2. Kommunikáció: A team boardok segítenek a csapattagoknak abban, hogy könnyen kommunikáljanak egymással. Az egyes feladatokhoz vagy projekt részekhez hozzárendelt kártyák adatai közvetlenül láthatók, ami elősegíti a hatékonyabb kommunikációt.

 3. Prioritások Rendszerezése: A team boardok lehetővé teszik a feladatok és projektek prioritásainak egyszerű és átlátható rendszerezését. A csapat könnyen azonosíthatja, hogy mely feladatok vannak előtérben, és melyek vannak háttérbe szorítva.

 4. Kollaboráció: A team boardok növelik a csapatmunkát, mivel mindenki számára világos és átlátható, hogy ki felelős egy adott feladatért, és milyen állapotban van az adott tevékenység.

 5. Motiváció: A kártyákon való előrehaladás követése és láthatóvá tétele növelheti a csapat tagjainak motivációját. Az előrehaladás szemmel láthatóvá tétele segít a sikerélmény kialakításában.

 6. Proaktív Részvétel: A team boardok ösztönzik a proaktív részvételt és felelősségvállalást. A csapattagok könnyen láthatják, mely területeken van szükségük a segítségükre vagy éppen mely területeken kell előrelépniük.

 7. Gyors Reagálás: A team boardok révén a csapat gyorsabban reagálhat a változásokra, késésekre vagy problémákra, mivel a problémák azonnal láthatóvá válnak, és így gyorsabban kezelhetők.

Használati területek:

 1. Projektmenedzsment: Team boardok kiválóan alkalmazhatók projektmenedzsment tevékenységekhez. A feladatok és projekt részek könnyen követhetők, és a csapat könnyen láthatja, hol tart a projekt.

 2. Agilis Módszertanok: Az agilis fejlesztési módszertanoknál, például Scrum vagy Kanban alkalmazásakor a team boardok rendkívül hatékonyak a backlog, a sprintek, illetve az elvégzett és hátralévő feladatok nyomon követésében.

 3. Munkafolyamatok Átláthatósága: A team boardok segítik a munkafolyamatok átláthatóságát minden olyan területen, ahol fontos nyomon követni a feladatok és projektek állapotát.

 4. Ügyfélszolgálat és Támogatás: A team boardok hasznosak lehetnek az ügyfélszolgálati vagy támogatási csapatok számára is, ahol a bejelentett problémák, panaszok és kérések könnyen követhetők.

 5. Termékfejlesztés: A team boardok alkalmazhatók termékfejlesztési projektek során, ahol az egyes funkciók vagy modulok fejlesztési állapotát követik.