Csővázas.com

Electronic Market Kft.

Puffer tároló állvány

Puffer tároló állványok gyártása igény szerint, Lean szemléletben. Különböző színű és falvastagságú csővel, fekete és nikkel összekötő elemekkel választható. Megtervezzük, összeszereljük egyedi kivitelben, gyors határidővel.

Előnyei

A puffer tároló állványok olyan tárolórendszerek, amelyek az anyagok időszakos tárolására és szünetek közötti bufferingre szolgálnak. Az ilyen típusú állványok számos tulajdonsággal rendelkezhetnek, amelyek az optimális tárolási feltételeket és a hatékony munkafolyamatokat biztosítják.

  1. Moduláris Kialakítás: A puffer tároló állványok rendszerint moduláris kialakítással rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a könnyű testreszabást és alkalmazkodást a változó tárolási igényekhez. Például, ha egy vállalatnak szezonális ingadozások vannak a készletmennyiségében, a moduláris állványok lehetővé teszik a gyors átrendezést.

  2. Nagy Kapacitás: A puffer tároló állványoknak magas tárolókapacitással kell rendelkezniük annak érdekében, hogy hatékonyan kezeljék a nagy mennyiségű anyagot. A nagy kapacitás segít minimalizálni az anyagok ideiglenes tárolásából adódó logisztikai problémákat.

  3. Mobil Kivitel: A mobil puffer tároló állványok könnyen mozgathatók. Ez előnyös lehet, ha az anyagokat különböző munkaterületek között kell áthelyezni. Egy analógia segíthet a megértésben: gondoljunk egy könyvtárszekrényre, amelyet könnyen áthelyezhetünk a könyvek gyűjteménye szerint.

  4. Áttekinthetőség: A puffer tároló állványok lehetőséget kínálnak az anyagok könnyű nyomon követésére és ellenőrzésére. Például, ha egy termelési vonalon az átmeneti tárolóhelyen követni kell az összeszerelt részeket, az áttekinthetőség kulcsfontosságú.

  5. Automatizált Rendszerekkel Kompatibilis: A modern puffer tároló rendszerek gyakran kompatibilisek az automatizált anyagmozgató rendszerekkel. Ez növeli a hatékonyságot és csökkenti az emberi beavatkozás szükségességét. Például egy automatizált rakodórendszer segíthet a puffer terület hatékonyabb kihasználásában. 

  6. Rugalmas Be- és Kirakodás: A puffer tároló rendszerek lehetővé teszik az anyagok gyors be- és kirakodását. Ez kulcsfontosságú, különösen akkor, amikor az idő kritikus tényező, például egy gyorsan változó piaci kereslet esetén.