Csővázas.com

Electronic Market Kft.

Árutároló állvány

Csővázas árutároló állványok polcokkal vagy görgőpályákkal.
Szabadon álló kivitelben, illetve raklapos állványok alá is megfelelő.

Előnyei

Árutároló állványok előnyei:

 1. Térkihasználás: Az árutároló állványok hatékonyan kihasználják a rendelkezésre álló teret. A függőleges teret is bevonva lehetővé teszik a maximális mennyiségű áru tárolását egy adott helyen.

 2. Áttekinthetőség: Az állványok átláthatóvá teszik a tárolt árukat, így könnyen megtalálhatók és nyomon követhetők. Ez növeli a hatékonyságot és csökkenti a keresési időt.

 3. Rugalmas Konfiguráció: Az árutároló állványok általában modulárisak és állíthatók, ami lehetővé teszi a rugalmas konfigurációt. A polcok és rekeszek átalakíthatók a tárolt áruk méretéhez és típusához igazítva.

 4. Biztonság: A megfelelően kialakított és rögzített árutároló állványok biztonságos tárolást biztosítanak. A megfelelő tervezés és telepítés segít a súlyos vagy instabil terhelések elkerülésében.

 5. Gyors Hozzáférés: Az állványok segítik a gyors és könnyű hozzáférést a tárolt árukhoz. Ez kulcsfontosságú lehet a gyors kiszolgálás, a komissiózás és az árukiadás szempontjából.

 6. Szervezettség: Az árutároló állványok segítenek a munkahelyi rendezettség fenntartásában, mivel minden árufajtának kijelölt helye van. Ez elősegíti a rendet és az esztétikus megjelenést.

 7. Karbantartás Egyszerűsége: Az állványok rendszerint könnyen karbantarthatók. Az esetleges tisztítás vagy karbantartás egyszerűen elvégezhető a rendszeres időközönként.

Árutároló állványok használati területei:

 1. Raktárak: Az árutároló állványok széles körben alkalmazhatók raktárakban, ahol különböző típusú és méretű árut kell hatékonyan tárolni.

 2. Gyártósorok: A termelési folyamatok során az árutároló állványok lehetővé teszik a gyors hozzáférést a gyártósorokhoz szükséges alapanyagokhoz és részegységekhez.

 3. Kereskedelmi Üzletek: Az árutároló állványok hasznosak kereskedelmi üzletekben vagy nagyobbáruházakban a készletek tárolásához és kijelzéséhez.

 4. Logisztikai Központok: Az árutároló állványok ideálisak logisztikai központokban, ahol az áruk mozgását és tárolását optimalizálni kell.

 5. Garázsok és Műhelyek: Otthoni vagy ipari garázsokban és műhelyekben is alkalmazhatók az eszközök, anyagok vagy alkatrészek rendszerezett tárolásához.