Görgőpálya rendszer Gyártósor cella rendszer Görgősor állvány Raktár rendszer Görgős adagoló rendszer Lean cella rendszer
 
  Leírás
 
  Előnyök
 
  Alkalmazások
 
  Képek
    - Görgős anyagadagoló
    - Anyagtároló polcos állvány
    - Puffer tároló állvány
    - Görgős anyagtároló állvány
    - Géptároló asztal
    - Komissiózó állvány
    - Guruló asztal
    - Polcos anyagtároló
    - Operátori munkahely
    - Team board
    - Szerszám tároló
    - Árutároló állvány
    - Kanban tábla
    - Guruló állvány
    - Összekapcsolható kocsi
    - Mobil kocsi
    - Takarító eszköz tároló
 
  Kapcsolat
 
 

A CSŐVÁZAS ÁLLVÁNYRENDSZER ELŐNYEI

                             bilincsek flexibilis csővázas rendszerekhez

- flexibilis hatékonyság- és termelékenységnövelő rendszer, mely segíti a szakmai folyamatok optimalizálását a tárolástól a rendszerezésig

A hatékonyság célja adott eredményt minél kisebb befektetéssel elérni vagy adott befektetéssel minél nagyobb eredményt elérni. A csővázas elemek variálhatók, akár többször szétbonthatók, újra összeszerelhetők.

- a FIFO-elv (First In First Out) tökéletesen megvalósítható a rendszer segítségével

A FIFO szabály határozza meg a termelés sorrendjét, azaz annak az anyagnak, alkatrésznek vagy terméknek kell először elhagynia a tárolót, amelyik először érkezett be. Az utántöltős állványok megtervezésénél ezt a szabályt vesszük figyelembe. Betöltő és kitároló oldalt jelölünk ki, a fizikai anyagáramlást pedig lejtős görgősorok kialakításával segítjük elő.

- a csővázas rendszer a JIT (Just In Time) termelés megvalósításának is eszköze

A JIT azt jelenti, hogy a szükséges terméket a szükséges mennyiségben, a szükséges időben mozgatjuk, gyártjuk, célja a termelési átfutási idő lecsökkentése. Termékeink segítségével a kanban is, mint a JIT egyik eszköze megvalósítható.

- széleskörű felhasználási lehetőség, igény szerinti variálhatóság

Csővázas állvány, kocsi, asztal vagy komplett gyártócella, akár guruló vagy fix lábas, polcos vagy görgősoros, ESD védett vagy normál kivitelben, egyedi méretben választható.

- tervezése, összeszerelése gyors és egyszerű

A lean csővázas rendszer összeszerelése nem igényel szakértelmet, némi gyakorlat után sokféle alkalmazás megvalósítható.
A Kaizen ötletek azonnal kivitelezhetők, igény szerint variálhatók.

- bővíthető, szétszerelhető, majd újra átépíthető, mindössze egy csővágó és egy imbuszkulcs szükséges hozzá

Ha a vevői igények változása miatt a munkafolyamat másfajta alkalmazást kíván meg, az állványrendszer szétszerelhető, más modulokká építhető.

- folyamatos költség- és helykímélő fejlesztési lehetőségek

A csövek, görgősorok bármilyen méretűre vághatók, így elegendő az optimális méretű, kialakítású és teherbírású eszközöket összeszerelni a rendszerből.

- rugalmas gyártás, rugalmas tárolás egyedi igények szerint

A gyártási környezet a vevői igények változása szerint megváltoztatható a csővázas logisztikai és gyártásközi rendszer segítségével.

- elősegíti a kényelmes munkavégzést

A lean termelés egyik alapelve az ember tisztelete, fontos, hogy a munkát végzők ergonómiai szempontból is egészséges munkakörnyezetben dolgozzanak. Csővázas állványaink tervezésekor a dolgozók magasságát, fizikai adottságait, kényelmét is figyelembe kell venni.

- az operátorok a rendszer használata során innovatív ötletekkel, elgondolásokkal tovább tudják fejleszteni az eredeti modult (Kaizen módszer - folyamatos fejlődés, tökéletesítés)

A Kaizen alapelve szerint minden probléma egyben lehetőség is a folyamatos fejlődésre, fejlesztésre és a kialakult helyzet megoldása a szervezet minden tagjától elkötelezettséget és részvételt kíván. A csővázas rendszerek megtervezése és megvalósítása minden esetben az adott területen érintett dolgozók bevonásával történik.

- a cégek Lean-koncepciójába tökéletesen beilleszthető

A Lean termelés egy olyan filozófia, amely a vevői igények kielégítését helyezi előtérbe. A lean vállalat megérti, milyen értéket vár el a vevő, majd tevékenységét elsősorban az alapján alakítja ki. Célja, hogy a vállalat minél gazdaságosabban állítsa elő a terméket. A dinamikusan változó gyártási környezetben mindennapos a lean csövek alkalmazása.

H-1106 Budapest, Szellőrózsa u. 12.   Mobil: +36-70-941-65466   Email: electronic.market@av-mail.hu